VESTEL SMART elektromos autó fali töltő (7,4kW)

 

 

VESTEL SMART elektromos autó fali töltő (7,4kW)

 

 

image-min

Vestel elektromos autó fali töltők

A Vestel egy jövő-biztos technológia kialakításának érdekében teljes szériákkal állt elő, hogy ultahatékony és kényelmes elektromos autó töltést nyújtson mind otthon mind nyilvános parkolókban. Az okos alkalmazás hozzáféréssel, a Vestel fali töltők 3.7kW, 7.4kW, 11kW, 22kW teljesítményű AC lehetőségekkel elérhetőek. A töltők kialakításakor figyeltek a kompatibilitásra minden fejlett kezelési rendszerrel és megfelelnek a Type 2 IEC Standardnak.

 

EVC02 széria

A Vestel EVC02 szériája modern, stílusos és megbízható. A szériába tartozó termékek teljes alumínium testtel és robosztus kialakítással rendelkeznek egyszerű designnal. IK10 tanúsítványának köszönhetően az EVC02 a legellenállóbb fali töltő a piacon. Az OCPP és a 3G segítségével egy megfelelő felületet kapunk az elektromos autó töltő hálózatunk kialakítására. A Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően, a Drive Green alkalmazással könnyen irányíthatjuk a töltést és figyelhetjük a töltési funkciókat.

 

 

 

drivegreen
 

Drive Green alkalmazás

Vestel falitöltőidet könnyedén irányíthatod a Drive Green alkalmazással, amelyet a cég fejlesztett, hogy egyszerűen tudd a telefonod segítségével konfigurálni és irányítani a töltést, így bárhonnan elindíthatod és megállíthatod azt. Attól függően, hogy pontosan milyen eszközt vásárolsz választhatsz Bluetooth és Wi-Fi konfigurációt. Az alkalmazásban képes vagy késleltetni a töltés elindítását vagy egyszerűen megadni az Eco Töltési időnél az éjszakai hálózat időszakát, így a lehető legolcsóbban töltheted fel autódat.

elektromos autó töltő
 
 
 
 

Termékünk kompatibilis többek között az alábbi népszerű autó típusokkal:

Audi A3 E-Tron, Audi Q7 E-tron, Audi e-Tron Quattro, Audi e-Tron Sportback, BMW 60Ah, BMW i3, BMW i8, BMW 330e, BMW 740e, BMW 2 series, BMW X5, BMW 530e, Hyundai Ioniq Electric, Hyundai Ioniq Plug-in, Hyundai Kona Electric, Kia Niro, Kia Niro PHEV, Kia Optima PHEV,Mercedes B Class, Mercedes EQC 400, Mercedes EQA, Mercedes GLE 500e, Mercedes S500 PHEV, Mercedes SLS EV, Mercedes Vito E-Cell kisbusz, Mini Cooper S E Countryman, Nissan Leaf, Nissan e-NV200, Porsche 918 Spyder, Porsche Cayenne, Porsche Panamera S PHEV, Porsche Raycan Porsche Panamera 4 E-Hybrid, Renault Zoé, Renault ZE, Smart ForFour, Smart ForTwo, Tesla Model 3, Tesla Model S, Tesla Model Y, Toyota Prius, Toyota RAV4, Volkswagen e-Up!, Volkswagen e-Golf!, Volkswagen Passat, Volvo S90, Volvo V90 T8, Volvo V60, Volvo XC90 T8

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk