Radialight ICON WIFI

Radialight ICON 10 elektromos radiátor fehér színben, programozható vezérléssel (1000 Watt)

LEÍRÁS ÉS PARAMÉTEREK

Radialight ICON WIFI elektromos radiátor fehér színben

Automatizált és WIFI kapcsolatra kialakított vezérlés, mert az időnk a legdrágább erőforrásunk. LED háttér világítás, mely egyedi hangulatot biztosít otthonának. Mindösszesen 45 cm szélesség. Az ICON WIFI elektromos radiátorok tökéletesen ötvözik a design-t, a bútordarab szerű megjelenést, a technológiát, a kényelmet és a hatékony energia felhasználást.
A DUAL-THERM technológia, mely az infravörös hősugárzást és a hagyományos konvekciós fűtési módot kombinálja, a távoli okos eszköz elérésnek köszönhetően egyedi kényelmet nyújt Önnek.
Az új Radialight alkalmazás (iOS és Android) lehetővé teszi, hogy minden egyes radiátort külön szabályozzon, akár heti program alapján, vagy valós idejű fogyasztási adatokat ellenőrizzen. A fűtőberendezése és az otthoni routere közötti közvetlen WIFI kapcsolat kizárja egyéb kiegészítő összekötés szükségességét. 
Az Ön kényelmének teljes körű és pontos szabályozása, bárhol is tartózkodik a világban, a legegyszerűbb módon, mindössze egy gombnyomásra.

Ismerje meg az ICON WIFI elektromos radiátorok legújabb generációját.DUAL-THERM kettős hőleadási mód. Konvekciós és sugározott hőleadás egyben.
Az ICON WIFI fűtőpanelek DUAL-THERM technológiája két különböző fűtési módot kombinál egy termékben. A konvekciós hőleadás a kívánt hőmérséklet gyors felfűtését garantálja, míg a radiátorokra vagy infra panelekre jellemző sugárzott hőleadás, a fűtőberendezés
elülső felületén keresztül egy kiegyenlített és állandó hőmérsékletű hőátadást biztosít.
Az elektronikus termosztát intelligens fűtés szabályozása a beállított hőmérséklet elérése után automatikus csökkenti a teljesítményt.Az ICON WIFI felhasználóbarát kezelő felülete gyors és egyszerű használatot tesz lehetővé. Önálló kezelő felülettel is rendelkeznek, melyen az össze funkció természetesen módosítható, beállítható, így a berendezés WIFI kapcsolat nélkül és teljes
értékű eszközként is használható.


    

Legfontosabb jellemzők

  • Beépített kijelzővel és termosztáttal, felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt vezérlés

  • DUAL-THERM technológia: konvekciós és infravörös hősugárzás egyben
  • Pontosan szabályozható elektronikus termosztát (+/- 0,2°C)

  • Három gyárilag előre beprogramozott heti működés, melyek természetesen az egyéni igényeknek megfelelően felülírhatók

  • Beépített ellenőrző funkció, mely lehetővé teszi az energia felhasználási adatok folyamatos nyomon követését

  • Nyitott ablak funkció

  • Egyszerű és gyors telepítés, fali felszerelő kerettel (alapfelszereltség része)

  • Karbantartás mentes használat

  • IP24 védelem, mely lehetővé teszi a nedves helységekbe, pl. fürdőszobába való telepítést is (rendelhető kiegészítő törülköző tartó is)

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk