Radialight FOLIO

Radialight FOLIO falra szerelhető fürdőszobai fűtő ventilátor (1000/1800 Watt)

 

LEÍRÁS ÉS PARAMÉTEREK

Radialight FOLIO elektromos fürdőszobai fűtő ventilátor törülköző tartóval

Csendes, biztonságosan használható és időzíthető a működése. A mindössze 11 cm vastagságú fűtőventilátor használatával kényelmes meleget biztosíthat a fürdőszobájába. A jól átgondolt levegőkeringető mechanizmusának köszönhetően, a fűtőberendezés működés közben kimondottan csendes, miközben gyorsan és egyenletesen melegíti fel fürdőszobáját, vagy szárítja ki a törülközőjét. Automatikus fűtési üzemmódban az energia takarékos felhasználást az 1000 Watt fűtési teljesítmény biztosítja. Míg a maximum 60 percre időzíthető gyors felfűtési módban 1800 Watt teljesítménnyel üzemel. 
Felejtse el a hűvös és párás levegőjű reggeli fürdőszobát, a FOLIO fűtőventilátor automatikus működésének köszönhetően, az Ön által beállított biztosítja.

      
A fűtő ventilátor gyors felfűtési móddal és energia takarékos automatikus fűtési móddal rendelkezik. A gyors felfűtés esetében maximális 1800 Watt teljesítménnyel a beállított maximum 60 percen keresztül fűti a helységet, de a működés alapja nem a beállított hőmérséklet hanem a fűtési időtartam. Az automatikus és energia takarékos üzemmódban 1000 Watt teljesítménnyel üzemel a fűtőventilátor, a működésének alapja pedig a készülék oldalán beállított hőmérséklet. 
A törülköző tartó hátulsó felén 4 db akasztó található, mely lehetővé teszi, hogy a fürdőszobájának a felfűtésével együtt a nedves törülközők szárítását is. 
A FOLIO fűtőventilátor kezelőfelülete gyorsan és egyszerűen kiismerhető. Két nagyméretű forgó gomb az automatikus üzemmódhoz a hőmérséklet beállításhoz, a gyors felfűtéshez a működés időzítéséhez, illetve a fagyvédő üzemmód aktiválásához.
Felszerelt állapotban is könnyen hozzáférhető, kivehető és tisztítható porszűrő a fűtő ventilátor falfelöli oldalán elhelyezve.

 


Legfontosabb jellemzők

  • Forgógombos hőmérséklet szabályozás és időzítés, valamint fagyvédelem aktíválás

  • Hatékony energia felhasználás az energia takarékos üzemmódnak köszönhetően 

  • Maximum 60 időtartamra beállítható gyors felfűtési mód

  • Beépített törülköző tartó, 4 db akasztóval a tartó hátulsó oldalán 

  • Ultra vékony kialakítás, mindössze 11,5 cm vastagságú a falra felszerelve 

  • Kivehető és mosható porszűrő 

  • IP24 védelem fröccsenő víz ellen, nedves és párás környezetbe való telepítéshez kialakítva

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk