Mit érdemes tudni a Videomegfigyelő rendszereinkről?

 

 

Üzletünkben, a világ egyik legnagyobb, leghíresebb videomegfigyelő márkája a Dahua által gyártott termékekkel találkozhatnak. A Dahua Technology vezető megoldást nyújt a globális videomegfigyelő iparágban. A felügyeleti megoldásokkal a Dahua páratlan minőséget, megbízhatóságot és stabilitást kínál. A Dahua elkötelezte magát amellett, hogy a legmodernebb megoldásokat és termékeket kínálja a legmodernebb technológiákkal annak érdekében, hogy a végfelhasználók sikeresen végezhessék üzleti tevékenységüket. A Dahua 2016-ban több mint 800 szabadalmat jegyzett be.

Magáról a Dahuáról:

  • A Dahua legfontosabb videomegfigyelési termékcsaládja, beleértve a hálózati kamerákat, az NVR-eket és a HD-t a koaxiális rendszerrel szemben, számos ágazatban alkalmazható, többek között a banki és pénzügyek, a kormány, az ipari, a kiskereskedelem, a sport és szabadidő, a közlekedés és az energia területén.
  • A Dahua vezető biztonsági megoldásként nyújt megoldást különböző alkalmazásokra és vertikális iparágakra, beleértve a forgalomirányítást, a kormányzati szolgáltatásokat, a kiskereskedelmet és a banki és pénzügyi tevékenységet, és így tovább. Alkalmazási megoldások, például az Arcfelismerés és az LPR funkciók nem csak kamerákat, felvevőket és VMS-t tartalmaznak, hanem nyitott interfészeket is biztosítanak a kényelmes 3rd party integrációhoz.
  • Az "Innovation for All" filozófiája mellett a Dahua széleskörű portfoliót kínál az IPC, az NVR, a HDCVI kamerák, a HCVR, a PTZ kamerák, a termikus kamerák, a beléptetés, a videókulcs, a riasztások, a mobil és a forgalom termékek, kijelző és vezérlés, VMS és így tovább. A Dahua termékek egy olyan nyílt platformon alapulnak, amely a szabványos SDK-n keresztül egyszerűen integrálható harmadik fél.

 

 

 

 

További kérdése van? Írjon nekünk!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk