Mit érdemes tudni a Riasztórendszereinkről?

 

 

Cégünk az ELDES kiváló minőségű és ár/érték arányú termékeit kínálja a partnerek, ügyfelek számára. Az Eldes egy Litván cég mely arra kötelezte el magát 12 éve, hogy professzionális biztonságtechnikai megoldásokat valósítson meg. Összesen 70 országban van jelen termékeivel. Céljuk, hogy megkönnyítsék a telepítők dolgát munkájuk végzése során a rendszerek egyszerű és logikus felépítésével. Illetve a felhasználók életét egy intuitív, kényelmes és biztonságos otthon megvalósításával. A leginkább vezeték nélküli megoldásokra szakosodott cég legújabb fejlesztései nyílt területen elérik a 3 km-es kommunikációs távolságot, amivel akár egy 300nm alapterületű épületet is le lehet védeni. Az alkalmazottak 25%-a kutatási és fejlesztési területen végzi munkáját, hogy minél jobb és professzionálisabb termékekkel állhassanak elő a partnerek számára. 

 

Miért érdemes Eldes terméket választani? 

Mert:

  • Az Eldes elkötelezett híve a kommunikációnak. Minden információ értéket képvisel.
  • Az Eldes 70 országban képviselteti magát a biztonságtechnikai szektorban.
  • 12éves tapasztalattal rendelkezik a biztonságtechnikai eszközök piacán.
  • Minden egyes Eldes termék az Európai Unió területén készül.
  • Az Eldes a vezeték nélküli biztonsági technológiák szakértője.

A világ legnagyobb CCTV kameragyárának a Dahuá-nak termékeivel, és ezek integrációjának köszönhetően ügyfeleink egy felhasználóbarát és ingyenes applikáción keresztül vezérelhetik riasztójukat és láthatják a Dahua IP kamerájuk képeit. Nyugodt lélekkel hagyhatja el ingatlanját, bárhonnan felügyelheti otthonát vagy üzletét.

 

Hol lehet megvásárolni az ELDES termékeket?

Szinte az összes ELDES termék megtalálható nálunk a RE-SEC Megújuló energia és Vagyonvédelmi szaküzletben

 

ELDES Riasztó termék katalógus

ELDES Riasztó termékek 

 

 

További kérdése van? Írjon nekünk!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk