AeroFlow SLIM

AeroFlow SLIM 1200 W hőtározós elektromos radiátor (WIFI ready)

 

LEÍRÁS ÉS PARAMÉTEREK

AeroFlow SLIM hőtározós elektromos radiátor  

Speciális kialakítású, hőtározós rendszerű elektromos radiátor 1200 Watt hőteljesítménnyel. Németországban fejlesztett és Németországban gyártott fűtőberendezés, 30 év gyártói garanciával.

A radiátor belső részét egy szabadalmaztatott egyedi összetételű és 2 cm vastagságú hőtározó samott kő elemek töltik ki, mely hőtározó elemek belsejében helyezkednek el az elektromos fűtőelemek.
Működés közben az elektromos fűtőelemek mintegy 15-20 perc alatt hővel teljesen feltöltik a hőtározó köveket, azzal együtt hogy már a felmelegítés folyamatában is 
biztosítanak fűtési hőt. A hőtározó kövek a felfűtést követő hozzávetőleges 40 percben, elektromos áram fogyasztás nélkül, tovább fűtik az Ön helyiségét. 75% konvekciós és 25% sugárzott hőleadás - az elektromos fűtőelemek közvetlenül a hőtározó samott köveket fűtik fel. A hőleadás nagyobb részben a radiátor bordákban lévő levegő felmelegítésén és a felmelegített levegő áramlásán keresztül, kisebb részben a radiátor szélességéhez képest nagy fajlagos felületű oldal lemezen, sugározott hőleadás formájában valósul meg. 


Optimalizált hőleadású és teljesítményű hőtároló elemek - melyek fent és lent eltérő méretezésűek. Az eltérő méretezés oka, hogy az alsó samott elemekről felfele szálló hő részben hozzá adódik a felső hőtároló kövek hőteljesítményéhez. A végeredmény, a teljes oldalfelületen egyenletes eloszlású hőleadás, mely hozzájárul az elektromos radiátor gazdaságos üzemeltethetőségéhez.Programozható FlexiSmart vezérlés internet modul csatlakozásra előkészítve - 3 felhasználási mód 1 vezérlésben. 

1, Manuális működés vezérlés
A FlexiSmart vezérlés közvetlenül az elektromos radiátor oldalán található. Szállításkor manuális szabályzási módra beállított, mely esetben a kijelzőn beállított hőmérsékletet tartja a berendezés, illetve annak elérése után a berendezés automatikusan kikapcsol.

2, Programozott működés
Az Ön napi ritmusának megfelelő felfűtési időszak és hőmérséklet a vezérlésen elmenthető, és a radiátor a beállításoknak megfelelően automatikusan működik. Heti és napi programozás, nappali és éjszakai, vagy fagyvédő mód.

3, Internet alkalmazáson keresztüli vezérlés még kényelmesebb
Az ingyenes alkalmazás letöltése, és a rendelhető internet modulnak az ingatlan Wi-Fi hálózatához való csatlakoztatása után, onnan és akkor módosítja az elektromos radiátor működését, ahol és amikor az Önnek a legmegfelelőbb. (App Store + Google Play)

Az AeroFlow SLIM "1200 W" hőtározós elektromos radiátor csomag tartalma:

  • Porfestett fehér színű fűtőtest (szélesség/magasság/mélység 680/610/90 mm - 30 kg)

  • Beépített elektronikus termosztát és hőmérséklet érzékelő

  • Programozható LCD kijelző (7/24) fagyvédő funkcióval 

  • Beépített biztonsági termosztát (hőkorlátozó)

  • Villásdugóval szerelt tápkábel

  • Függesztő elemek a falra való felszereléshez

  • 30 év gyártói garancia a radiátor testre és a hőtároló elemre, valamint 2 év garancia a vezérlésre

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk