AeroFlow SLIM TALL

AeroFlow SLIM TALL 1600 W hőtározós elektromos radiátor (Wi-Fi ready)

 

LEÍRÁS ÉS PARAMÉTEREK

AeroFlow SLIM TALL 1600 Watt hőtározós elektromos radiátor  

Speciális kialakítású, hőtározós rendszerű elektromos radiátor 1600 Watt hőteljesítménnyel. Németországban fejlesztett és Németországban gyártott fűtőberendezés, 30 év gyártói garanciával.

A radiátor belső részét egy szabadalmaztatott egyedi összetételű és 2 cm vastagságú hőtározó samott kő elemek töltik ki, mely hőtározó elemek belsejében helyezkednek el az elektromos fűtőelemek. A radiátor külső és fal-oldali belső felületét harmonika szerű kialakítással megnövelt felületű bordázott lemezek biztosítják.
Működés közben az elektromos fűtőelemek mintegy 15-20 perc alatt hővel teljesen feltöltik a hőtározó köveket, azzal együtt hogy már a felmelegítés folyamatában is 
biztosítanak fűtési hőt. A hőtározó kövek a felfűtést követő hozzávetőleges 40 percben, elektromos áram fogyasztás nélkül, tovább fűtik az Ön helyiségét. 


Ezzel a megoldással teljesül az, amire 10 radiátoros fűtéssel rendelkező felhasználóból legalább 8 vágyik, a szinte folyamatosan meleg radiátor, melynek az elektromos fogyasztása nem haladja meg egy hagyományos elektromos konvektor vagy infrapanel elektromos fogyasztását.

Túlmelegedés ellen, alapfelszereltségben hőkorlátozó biztonsági kapcsolóval szállítva (üzemelés közben a radiátor felső hőleadó felületének letakarása tilos és veszélyes). A berendezés IP 33 érintésvédelmi besorolással rendelkezik, így nedves helyiségekben, például fürdőszobában is használható.


75% konvekciós és 25% sugárzott hőleadás - az elektromos fűtőelemek közvetlenül a hőtározó samott köveket fűtik fel. A hőleadás nagyobb részben a radiátor bordákban lévő levegő felmelegítésén és a felmelegített levegő áramlásán keresztül, kisebb részben a radiátor szélességéhez képest nagy fajlagos felületű oldal lemezen, sugározott hőleadás formájában valósul meg. 


Optimalizált hőleadású és teljesítményű hőtároló elemek - melyek fent és lent eltérő méretezésűek. Az eltérő méretezés oka, hogy az alsó samott elemekről felfele szálló hő részben hozzá adódik a felső hőtároló kövek hőteljesítményéhez. A végeredmény, a teljes oldalfelületen egyenletes eloszlású hőleadás, mely hozzájárul az elektromos radiátor gazdaságos üzemeltethetőségéhez.


Programozható FlexiSmart vezérlés internet modul csatlakozásra előkészítve - 3 felhasználási mód 1 vezérlésben. 

1, Manuális működés vezérlés
A FlexiSmart vezérlés közvetlenül az elektromos radiátor oldalán található. Szállításkor manuális szabályzási módra beállított, mely esetben a kijelzőn beállított hőmérsékletet tartja a berendezés, illetve annak elérése után a berendezés automatikusan kikapcsol.

2, Programozott működés
Az Ön napi ritmusának megfelelő felfűtési időszak és hőmérséklet a vezérlésen elmenthető, és a radiátor a beállításoknak megfelelően automatikusan működik. Heti és napi programozás, nappali és éjszakai, vagy fagyvédő mód.

3, Internet alkalmazáson keresztüli vezérlés még kényelmesebb
Az ingyenes alkalmazás letöltése, és a rendelhető internet modulnak az ingatlan Wi-Fi hálózatához való csatlakoztatása után, onnan és akkor módosítja az elektromos radiátor működését, ahol és amikor az Önnek a legmegfelelőbb. (App Store + Google Play)Működés közben az elektromos hőtárolós radiátor teljesen zajtalan és szagtalan. Miután a hőleadását ventilátorok alkalmazása nélkül biztosítja, zavaró mellékhatásként azok használata okozta zaj vagy a levegő felkeverése sem jelentkezik.


A porfestett fehér színű (RAL 9010) elektromos radiátor könnyen falra szerelhető. A függesztő elemek a készülék tartozékai, melyeket a falra 4 csavarral rögzíthet. Mobil vagy a padlón álló használathoz radiátor lábak rendelhetők (2 db láb = szett). 

Az elektromos radiátor LCD termosztát manuális és automatikus (programozott) működési üzemmóddal rendelkezik, 5°C és 30°C vezérelt hőmérséklet tartományban. A programozás során a hét mindegyik napjára eltérő működés állítható be, naponta eltérő hőmérsékletű fűtési időszakok határozhatók meg. Gyermekek vagy illetéktelenek kizárása érdekében a kezelő felület zárolható. 
Az AeroFlow radiátorok üzemeltetése külső szoba termosztátot nem igényel. 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk