AeroFlow MINI

AeroFlow MINI 650 W hőtározós elektromos radiátor (WIFI ready)

 

LEÍRÁS ÉS PARAMÉTEREK

AeroFlow MINI hőtározós elektromos radiátor  

Speciális kialakítású, hőtározós rendszerű elektromos radiátor 650 Watt hőteljesítménnyel. Németországban fejlesztett és Németországban gyártott fűtőberendezés, 30 év gyártói garanciával.

A radiátor belső részét egy szabadalmaztatott egyedi összetételű és 2 cm vastagságú hőtározó samott kő elemek töltik ki, mely hőtározó elemek belsejében helyezkednek el az elektromos fűtőelemek. A radiátor külső és fal-oldali belső felületét harmonika szerű kialakítással megnövelt felületű bordázott lemezek biztosítják.
Működés közben az elektromos fűtőelemek mintegy 15-20 perc alatt hővel teljesen feltöltik a hőtározó köveket, azzal együtt hogy már a felmelegítés folyamatában is 
biztosítanak fűtési hőt. A hőtározó kövek a felfűtést követő hozzávetőleges 40 percben, elektromos áram fogyasztás nélkül, tovább fűtik az Ön helyiségét. 


Ezzel a megoldással teljesül az, amire 10 radiátoros fűtéssel rendelkező felhasználóból legalább 8 vágyik, a szinte folyamatosan meleg radiátor, melynek az elektromos fogyasztása nem haladja meg egy hagyományos elektromos konvektor vagy infrapanel elektromos fogyasztását.75% konvekciós és 25% sugárzott hőleadás - az elektromos fűtőelemek közvetlenül a hőtározó samott köveket fűtik fel. A hőleadás nagyobb részben a radiátor bordákban lévő levegő felmelegítésén és a felmelegített levegő áramlásán keresztül, kisebb részben a radiátor szélességéhez képest nagy fajlagos felületű oldal lemezen, sugározott hőleadás formájában valósul meg. Optimalizált hőleadású és teljesítményű hőtároló elemek - melyek fent és lent eltérő méretezésűek. Az eltérő méretezés oka, hogy az alsó samott elemekről felfele szálló hő részben hozzá adódik a felső hőtároló kövek hőteljesítményéhez. A végeredmény, a teljes oldalfelületen egyenletes eloszlású hőleadás, mely hozzájárul az elektromos radiátor gazdaságos üzemeltethetőségéhez.
Programozható FlexiSmart vezérlés internet modul csatlakozásra előkészítve - 3 felhasználási mód 1 vezérlésben. 

1, Manuális működés vezérlés
A FlexiSmart vezérlés közvetlenül az elektromos radiátor oldalán található. Szállításkor manuális szabályzási módra beállított, mely esetben a kijelzőn beállított hőmérsékletet tartja a berendezés, illetve annak elérése után a berendezés automatikusan kikapcsol.

2, Programozott működés
Az Ön napi ritmusának megfelelő felfűtési időszak és hőmérséklet a vezérlésen elmenthető, és a radiátor a beállításoknak megfelelően automatikusan működik. Heti és napi programozás, nappali és éjszakai, vagy fagyvédő mód.

3, Internet alkalmazáson keresztüli vezérlés még kényelmesebb
Az ingyenes alkalmazás letöltése, és a rendelhető internet modulnak az ingatlan Wi-Fi hálózatához való csatlakoztatása után, onnan és akkor módosítja az elektromos radiátor működését, ahol és amikor az Önnek a legmegfelelőbb. (App Store + Google Play)
Működés közben az elektromos hőtárolós radiátor teljesen zajtalan és szagtalan. Miután a hőleadását ventilátorok alkalmazása nélkül biztosítja, zavaró mellékhatásként azok használata okozta zaj vagy a levegő felkeverése sem jelentkezik. 
A II. érintésvédelmi, valamint IP33-as védelmi besorolását biztosító dupla elektromos szigetelésnek köszönhetően nem kizárólag lakószobák, hanem nedves légterű helyiségek, fürdőszobák fűtésére is alkalmas. 
Az AeroFlow hőtározós elektromos radiátorok üzemeltetését különösen gazdaságossá teszi a nyitott ablak vagy ajtó érzékelése esetén automatikusan bekapcsolódó fűtési teljesítmény lekapcsoló mód. A fűtési teljesítmény maximum 15-16 perc múlva automatikusan újra aktiválódik.

A porfestett fehér színű (RAL 9010) elektromos radiátor könnyen falra szerelhető. A függesztő elemek a készülék tartozékai, melyeket a falra 4 csavarral rögzíthet. Mobil vagy a padlón álló használathoz radiátor lábak rendelhetők (2 db láb = szett). 

Az elektromos radiátor LCD termosztát manuális és automatikus (programozott) működési üzemmóddal rendelkezik, 5°C és 30°C vezérelt hőmérséklet tartományban. A programozás során a hét mindegyik napjára eltérő működés állítható be, naponta eltérő hőmérsékletű fűtési időszakok határozhatók meg. Gyermekek vagy illetéktelenek kizárása érdekében a kezelő felület zárolható. 
Az AeroFlow radiátorok üzemeltetése külső szoba termosztátot nem igényel.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk